Drummicrofoons

Drummicrofoons zijn er in alle soorten en maten, elk met hun eigen unieke kenmerken om verschillende elementen van het drumstel vast te leggen. Dynamische en condensatormicrofoons zijn de meest voorkomende type microfoons die op drumstellen gebruikt worden.

Bekijk alle informatie

Meest populaire drummicrofoons

Eerste 31 producten weergegeven:

Over drummicrofoons

Mic'ing tot een drumstel kan een van de moeilijkste taken die een ingenieur kan het hoofd-gelukkig, met de juiste microfoon, de baan kan een stuk eenvoudiger geworden. Een drumset is traditioneel, mic 'd up met een microfoon op de kick, snare, hihat en twee overhead microfoons voor de bekkens en toms. Echter, zoals met alle toepassingen van de mic, er is geen regel hierop. Voor het assortimenten van bepaalde geluiden, wilt ingenieurs toevoegen van specifieke tom microfoons, of verder kamer mics te vangen sfeer. Veel fabrikanten maken drum mic sets die bestaan uit de essentiële mics. De Shure PGDMK6 Drum Microphone Set biedt drie PG56 snare/tom microfoons, een PG52 kick mic en twee PG81 overhead mics.

De AKG D112 dynamische microfoon is een studio-favoriet voor de behandeling van de hoge druk van een kick drum en is ook beschikbaar op Gear4music.com.com