Muzieksoftware

Creëer, mix en master uw muziek. Muzieksoftware is een onmisbaar element voor het maken van muziek met computers. Bekijk ons assortiment aan onder andere DAW, VST-plugins, samples en notatiesoftware, alles wat u nodig hebt om uw eigen tunes te produceren. Bij Gear4music ontvangt u bovendien een 30-dagen geld-terug-garantie.

Bekijk alle informatie

Meest populaire muzieksoftware

Over muzieksoftware

DAW-software, of sequencing software zoals het ook wel wordt genoemd, is meestal te vinden in het hart van iedere moderne studio. Programma's zoals Cubase, Ableton Live, Sonar en FL Studio bieden alles wat u nodig hebt om te beginnen met het opnemen en produceren van muziek.

Extra Virtual Instrument Plug-ins of VSTi's zullen uw geluidspalet verbeteren en stellen u in staat het perfecte geluid te vinden. Met een VSTi zoals Toontrack EZ Drummer kunt u realistisch klinkende drum tracks componeren en bewerken.

Effecten plug-ins kunnen helpen om een element van professionaliteit aan uw geluid toe te voegen, of het nu om een creatief of nuttig effect gaat.

Veel producenten vertrouwen op hun geluidsarsenaal. Sample Library biedt een volledig scala aan authentieke geluiden voor uw tracks die creaitiviteit toevoegen aan uw opnames.