Draagbare Keyboards

Draagbare keyboards zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een leuk, compact en veelzijdig instrument. Met deze gebruiksvriendelijke keyboards heeft u geen last van de omvang en het gewicht van een volledige digitale piano of the compexiteit van een arranger keyboard. Ze zijn ideaal voor het spelen op tafel of op uw schoot en kunnen makkelijk worden meegenomen naar vrienden of lessen.

Ons assortiment aan draagbare keyboards bestaat uit alles van betaalbare beginnersmodellen van Gear4music tot geavanceerde keyboards van Casio en Roland. De goedkopere keyboards hebben geen gewogen toetsen waardoor ze makkelijk zijn voor beginners om op te spelen en tevens met een lager prijskaartje komen. Veel keyboards zijn bovendien voorzien van allerlei ingebouwde oefenfuncties zoals oplichtende toetsen en trainingsprogramma's.

Bekijk alle informatie

Meest populaire draagbare keyboards

Eerste 19 producten weergegeven:

Over keyboards voor thuis

Keyboards zijn niet alleen een alternatief voor traditionele piano's en de manier waarop het voelt om te spelen, maar bieden ook een grote verscheidenheid aan geluid.

Er is veel moeite gedaan om een instrument te vinden dat klinkt als de piano, maar zonder de omvang en het gewicht. De belangrijkste voordelen zijn dat ze lichter, draagbaarder en minder duur zijn en ze hoeven niet gestemd te worden.

We hebben keyboards van toonaangevende fabrikanten als Casio en Yamaha op voorraad, evenals ons eigen assortiment van Gear4music keyboards, met alles van 'thuis' tot 'performance' keyboards beschikbaar.

Met een uitgebreide selectie aan keyboards tegen de laagste prijzen in Groot-Brittannië, is Gear4music dè online superstore voor pianisten.