Audiomixers

Audiomixers zijn van essentieel belang wanneer u meerdere audioverwerkingskanalen op hetzelfde moment nodig heeft. Daarnaast leveren veel mixers tevens effecten en hulpprogramma's zoals compressie. Koop uw audiomixers vandaag bij Gear4music en profiteer van twee jaar garantie.

Bekijk alle informatie

Meest populaire audiomixers

Informatie over audiomixers

We hebben een breed scala aan audiomixers op voorraad, waaronder analoge mixers zoals de Yamaha MG166C, die een echt geluidssignaalpad behouden. Veel van deze mixers zijn voorzien van USB en Firewire aansluitingen voor extra felxibiliteit in het opnemen.

Digitale mixers zetten geluid om in data, vaak met hoogwaardige effecten en EQs om het geluid precies goed te krijgen. De Soundcraft EFX serie combineert superieure Digitech en Lexicon processoren in de mixer.

Voor veel thuisinstallaties is een audio-interface of geluidskaart met meerdere ingangen ideaal, aangezien deze veel minder ruimte innemen. Over het algemeen heeft een mixer echter converters van betere kwaliteit dan een geluidskaart en meer gedetailleerde, fysieke regelaars. Het resultaat is een audiomixer waarmee van de muziek in uw hoofd makkelijk realiteit kunt maken.