Eurorack Modules

Eurorack modules worden algemeen erkend als het meest populaire door de gebruiker gebouwde modulaire synth format. Eurorack is open source, wat betekent dat iedereen het meetformat kan gebruiken om zijn of haar eigen unieke modules te creëren. Dit format is gelabeld als horizontale pitch of kortweg HP. Eurorack koffers zijn er in verschillende HP formats, zodat u uw eigen persoonlijke selectie van modules kunt samenstellen.

Het eerste ontwerp van de Eurorack koffer werd in 1996 gestandaardiseerd. Het idee van Eurorack is eenvoudigweg een doe-het-zelf synthese, waarbij basiskennis van elektronica helpt bij het berekenen van het stroomverbruik. De modules verbinden met de koffer via bus boards, die een 10-naar-16 of 16-naar-16 pinkabel gebruiken, afhankelijk van de module.

Bij Gear4music vindt u een volledig assortiment aan Eurorack modules en componenten. Deze omvatten alles wat u nodig heeft om uw eigen modulaire synth op te bouwen. Browse onderaan deze pagina door alle merken van Eurorack modules. Bekijk alle informatie

Meest populaire Eurorack modules

Eerste 30 producten weergegeven: