Tanglewood Akoestische Gitaren

Gear4music.com

Tanglewood akoestische gitaren hebben een lange erfgoed productie akoestische instrumenten, en staan bekend om hun akoestische gitaren. Tanglewood is herhaaldelijk het meest populaire merk van akoestische gitaren in Groot-Brittannië , en ook de top van veel industrie enquêtes. Bekijk alle informatie

Meest populaire Tanglewood gitaren

Eerste 22 producten weergegeven:

Over Tanglewood gitaren

Britse fabrikant, Tanglewood gitaren akoestische, elektrische, bass en Volksinstrumenten maken. Oorspronkelijk opgericht in Londen, in 1988 ze verhuisde later naar Kent en ook hebben ruimte zeer in de buurt van onze kantoren in Wetherby, Yorkshire. Vandaag zijn ze een van de UK's beste akoestische gitaar merken te verkopen.

De Tanglewood gitaar bereiken bestaan Discover, Evolution, erfgoed, Java, Master Design, Nashville, Premier, Roadster en Sundance. Verken de serie met de knoppen aan de bovenkant van deze pagina om meer te weten. Voeg daarbij een aantal Tanglewood basgitaar, Volksinstrumenten en gitaar Pakketten en het is gemakkelijk om te zien dat wat voor soort gitarist die je bent, Tanglewood heeft een gitaar om aan te passen.