Tanglewood Akoestische Gitaren

Gear4music.com

Tanglewood akoestische gitaren hebben een lange erfgoed productie akoestische instrumenten, en staan bekend om hun akoestische gitaren. Tanglewood is herhaaldelijk het meest populaire merk van akoestische gitaren in Groot-Brittannië , en ook de top van veel industrie enquêtes. Bekijk alle informatie

Meest populaire Tanglewood gitaren

Eerste 19 producten weergegeven:

Over Tanglewood Gitaren

De Britse fabrikant, Tanglewood Gitaren, maakt akoestische, elektrische, elektrische, bas- en volksinstrumenten. Oorspronkelijk opgericht in Londen in 1988, zijn ze later verhuisd naar Kent en hebben ook ruimte in de buurt van ons kantoor in Wetherby, Yorkshire. Vandaag de dag zijn ze een van de best verkopende akoestische gitaarmerken van Groot-Brittannië .

De Tanglewood gitaarlijnen omvatten Discover,Evolution, Heritage, Java, Master Design, Nashville, Premier, Roadster en Sundance. Verken de series knoppen bovenaan deze pagina om meer te weten te komen. Voeg hier nog een reeks Tanglewood basgitaren, volksinstrumenten en gitaarpakketten aan toe en het is gemakkelijk om te zien dat welk type gitarist je ook bent, een gitaar Tanglewood heeft die bij je past.