Pioneer DJ

Gear4music.com

Pioneer DJ loopt inmiddels al meer dan 20 jaar voorop in de ontwikkeling en prodcutie van DJ apparatuur. Sinds Pioneer's eerste productie in 1994, de CDJ-500, heeft men continue nieuwe en innoverende technologie op de markt gebracht die DJ's over de hele wereld gebruiken.

Pioneer Mixers en CD- en Mediaspelers zijn de standaard voor professionele clubs en festivals wereldwijd. Bovendien zijn de DJ koptelefoons geliefd bij vele DJ's en producers dankzij de ongekende kwaliteit en grote betrouwbaarheid.

Het mag geen verassing zijn dat een bedrijf met de naam Pioneer een pionier is binnen haar markt. Zo komt men keer op keer met nieuwe technologie op de proppen. De Pioneer DJ Controllers zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Deze controllers maken gebruik van Pioneer's innovatieve Rekordbox DJ-software en zijn compatibel met Serato DJ. De heropleving van vinyl heeft ervoor gezorgd dat Pioneer DJ hun eigen reeks erg fijne PLX Draaitafels heeft ontwikkeld.

Een andere nieuwe innovatieve lijn binnen Pioneer's assortiment is de TORAIZ reeks. Denk aan producten als de TORAIZ SP-16 Performance Sampler en de TORAIZ AS-1 Monophonic Analog Synthesizer, een volledig analoge synth module die gebasseerd is op de legendarische Dave Smith Instruments Prophet-6. Bekijk alle informatie

Meest Populaire Pioneer DJ Apparatuur

Eerste 25 producten weergegeven: