Audio-Interfaces

Maak opnamen van wereldklasse. Met een audio-interface kunt u uw instrumenten, zang en synths op uw computer opnemen door alle benodigde aansluitingen voor microfoons, instrumenten en synthesizers aan te bieden. Koop uw audio-interface bij Gear4music en profiteer van twee jaar garantie en 30 dagen geld-terug-garantie.

Bekijk alle informatie

Meest populaire audio-interfaces

Over Audio-Interfaces

Of u nu een gitaar of een keyboard wilt opnemen, de beste manier om deze op uw computer aan te sluiten en tracks te maken is met behulp van een audio-interface.

USB, Thunderbolt en Firewire zijn allemaal verbindingstypen voor audio-interfaces die verschillende mogelijkheden bieden voor artiesten en producenten. Afhankelijk van wat de interface moet doen, zijn er allerlei opties tegen verschillende prijzen hier op de Gear4music audio-interface pagina's.

Voor wat betreft het verbinden van audio-interfaces is USB het meest voorkomende verbindingstype voor zowel PC als Macs. Firewire aansluitingen zijn de op één na snelste na USB, gevolgd door Thunderbolt 3, het snelste verbindingstype voor een audio-interface. Thunderbolt 3 maakt gebruik van een 'USB Type-C'-aansluiting die er identiek uitziet als USB Type-C-connectoren, maar alleen werkt wanneer deze op een speciale Thunderbolt 3-poort wordt aangesloten.