Voorversterkers

Voorversterkers worden gebruikt om onder meer microfoons en instrumenten aan te sluiten op uw opnameapparatuur. De voorversterkers, die de signalen van een laag niveau versterken tot een lijnniveau, vormen een essentieel onderdeel van een studio-installatie. Met een speciale externe voorversterker bereikt u eersteklas geluidskwaliteit met meer gain. De verschillende voorversterker designs bieden specifieke sounds zoals bijvoorbeeld buis- en vintage klanken - alleen verkrijgbaar in externe voorversterkers.

Winkel met een gerust hart bij Gear4music en profiteer bij iedere aankoop van twee jaar garantie.


 

Bekijk alle informatie

Meest populaire voorversterkers

Eerste 31 producten weergegeven:

Over microfoonvoorversterkers

Een microfoonvoorversterker verhoogt de gain van een "mic level" signaal en kan karakter en warmte toevoegen.

De Audient ASP800 8-kanaals ASP800 Pre ® die een ADC in het traditionele ontwerp integreert, is een andere geweldige keuze voor weergaloze audioconversie samen met een perfect klinkende microfoonvoorversterker in één pakket. Als alternatief kunt u het volledige assortiment aan Mic Pres van Audient bekijken.

Voor de meer serieuze thuis- of professionele studio hebben we een scala aan dual, quad en 8-kanaals voorversterkers van toonaangevende fabrikanten zoals Warm Audio en Universal Audio op voorraad.