Akoestische Gitaar Tassen & Koffers

Gitaartassen en koffers voor akoestische gitaren zijn beschikbaar in vele vormen en maten zodat er voor elk type akoestische gitaar een geschikte tas of koffer is. Dus of je nu een dreadnought, resonator of auditorium gitaar hebt, of een tas of koffer voor een volksinstrument als ukulele, banjo of mandoline zoekt, bij Gear4music ben je aan het juiste adres.

Bekijk alle informatie

Meest populaire gitaartassen & koffers voor akoestische gitaren

Eerste 19 producten weergegeven:

Over akoestische gitaar tassen & koffers

Gitaar tassen en harde koffers zijn een essentieel voor gitaristen in beweging en voor degenen die hun instrumenten willen beschermen. Op Gear4music.com we voorraad een breed scala van akoestische gitaar tassen en gitaar harde gevallen om alle stijlen van akoestische gitaar tegemoet te komen.

Met een verscheidenheid aan gewatteerde tassen, schuimkoffers, harde koffers en zelfs specifiek gevormde gitaarkoffers, zijn we er zeker van dat we u de bescherming bieden die uw gitaar nodig heeft. Het opslaan van een aantal van de beste merken in het bedrijf, zoals SKB, Gator en Kinsman om er maar een paar te noemen, kunt u er zeker van zijn dat we iets hebben dat precies goed voor u is.