Gitaarversterkers

Gitaarversterkers spelen een enorme rol bij het bepalen van uw geluid. Elke gitaarversterker en versterkermerk biedt zijn unieke geluid dat voor allerlei verschillende stijlen en genres gebruikt kan worden.

Bekijk alle informatie

Meest populaire gitaarversterkers

Informatie over Gitaarversterkers

Gitaarversterkers kunnen ruwweg worden opgesplitst in twee categorieën; combo versterkers, waarbij de versterker en de speakers in dezelfde kast zitten, zoals de Peavey Valveking, en afzonderlijke versterkertops met externe speakerkasten, zoals de Orange Terror serie.

Combo versterkers bieden een fantastisch geluid in een zeer draagbaar pakket en hebben vaak ingebouwde extra's zoals spring reverb of effecten.

Versterkers gebouwd met afzonderlijke kasten en tops zijn vaak populair bij degenen die verschillende combinaties van set-up willen uitproberen om een specifieke klank te bereiken.

Wij hebben altijd de best klinkende en meest populaire versterkers beschikbaar, waaronder beroemde versterkers zoals de Vox Valvetronix, Roland Cube en Laney Nexus.

Als algemene regel bieden de Solid State versterkers heldere, duidelijke klanken, die veel kracht hebben en goed reageren tijdens het spelen. Ze vereisen minder onderhoud en hebben minder onderdelen, waardoor er minder fout kan gaan.

Buizenversterkers zijn geliefd vanwege hun uitzonderlijke warmte en de ronde, volle toon. U kunt een grote natuurlijke vervorming verkrijgen met een buizenversterker. Ook tussen de verschillende modellen is er een grote variatie in het geluid.