Gitaarversterkers | Elektrische gitaarversterkers

Gitaarversterkers zijn het essentiele koppelstuk om gitaristen het geluid te geven wat men zoekt. Een groot aantal gitaristen weet precies welke merken gitaarversterkers aan hun muzikale eisen voldoen. Op Gear4music kunt u versterkers van topmerken vinden zoals Fender, Orange en Marshall of ontdek iets nieuws van nieuwe en opkomende merken zoals Kemper, SubZero en PRS.

View All Information

Meest populaire gitaarversterkers

Gitaar Versterkers Informatie

Gitaarversterkers kunnen ruwweg worden opgesplitst in twee categorieën; combo versterkers, waarbij de versterker en de speakers in dezelfde kast zitten, zoals de Peavey Valveking, en afzonderlijke versterker heads met externe speaker kasten, zoals de Orange Terror serie.

Combo versterkers bieden een fantastisch geluid in een zeer draagbaar pakket en hebben vaak hebben ingebouwde extra's zoals spring reverb of effecten.

Versterkers gebouwd van afzonderlijke kasten en heads zijn vaak de favoriet voor degenen die verschillende set-up combinaties willen uitproberen om een specifieke klank te assortimenten.

Wij hebben altijd de best klinkende en meest populaire versterkers beschikbaar, waaronder beroemde versterkers zoals de Vox Valvetronix, Roland Cube en Laney Nexus.

Als algemene regel bieden de Solid State versterkers heldere, duidelijke tonen, die veel kracht hebben en die goed reageren tijdens het spelen. Ze vereisen minder onderhoud en hebben minder onderdelen, waardoor er minder fout kan gaan.

Buis versterkers zijn geliefd voor hun uitzonderlijke warmte en de ronde, volle toon. U kunt een grote naturel vervorming verkrijgen met een buis versterker. Ook tussen de verschillende modellen is er een grote variatie in het geluid.