Studiomonitors

Hoor alles. Studiomonitors stellen u in staat om precies te horen wat er gaande is in uw tracks zodat u deze perfect kunt produceren, mixen en masteren. Studiomonitorspeakers zijn nodig waar nauwkeurige geluidsreproductie cruciaal is. Bovendien krijgt u op iedere aankoop bij Gear4music 2 jaar garantie.

Vind zowel actieve studiomonitors als passieve studiomonitors van toonaangevende merken als M-Audio, Yamaha en KRK, in verschillende formaten om in iedere ruimte of studio te passen. We hebben tevens onze eigen assortiment aan SubZero studiomonitors die nauwkeurig geluid bieden tegen een voordelige prijs. Sommige monitors, zoals de PreSonus E4.5, bieden room compensation regelaars voor het optimale geluid in de ruimte waarin u werkt. Bekijk hieronder ons assortiment of bezoek de studiomonitor merkenpagina om per fabrikant te shoppen.

Bekijk alle informatie

Meest populaire studiomonitors

Over studiomonitors

Studiomonitorluidsprekers zijn essentieel bij het mixen van audio op professioneel niveau. Ze geven een vlakke respons en zijn ontworpen om een onbevooroordeeld geluid te produceren, zodat de gebruiker nauwkeurig en waarheidsgetrouw kan mixen met het opgenomen materiaal.

Subwoofers zijn luidsprekerkasten die zijn toegewijd aan het reproduceren van lage frequenties. Ze worden soms gebruikt met nearfield luidsprekers om de beperkingen te compenseren die soms op kleinere modellen studiomonitors worden aangetroffen.

Actief en passief zijn de belangrijkste twee soorten luidsprekers. Actieve luidsprekers hebben interne versterkers waardoor ze draagbaarder zijn dan passieve luidsprekers. Passieve luidsprekers hebben een externe versterker nodig om ze aan te kunnen sturen en zijn zeer geschikt voor permanente installaties. Veel mensen geven de voorkeur aan de controle die passieve luidsprekers bieden en de mogelijkheid om ze met verschillende versterkers te mixen en te matchen.