Numark

Gear4music.com

Numark DJ apparatuur is een integraal onderdeel van de cultuur van de DJ geweest in de afgelopen 30 jaar. Numark DJ vervaardiging DJ controllers, DJ Koptelefoon, MP3 en CD dekken, draaitafels en accessoires. Ze creëren ideale producten voor de eerste keer DJ's of professionals. Bekijk alle informatie

Numark Bestsellers

Eerste 12 producten weergegeven:

Over Numark

Numark heeft tientallen producten die het landschap van de DJ wereld veranderd. Numark van innovaties zijn's werelds hoogste-torque turntable motor, de eerste 100% digitale 10 "kras mixer en de eerste CD-speler die gelijktijdige controle van meerdere effecten biedt. Numarks TTUSB draaitafel met USB audio-interface is een van de gemakkelijkste manieren om uw vinyl digitaliseren.

Numark is vandaag, in de voorhoede van professionele digitale hulpmiddelen die de kracht van Apple's iPod, met de DJ in gedachten. Numark blijft hun traditie van innovatie door het produceren van baanbrekende producten en op Gear4music.com.com wij bieden een grote selectie van Numark producten van DJ pakketten om USB-draaitafels alles tegen de laagste prijzen online.