Onze Locaties | Mülheim, Duitsland

Gear4music GmbH is gelegen in Mülheim, in het westen van Duitsland, en is daarmee ons Centraal Europees distributiecentrum. Wij hebben voor deze strategische locatie gekozen om snelle leveringen binnen het grootste deel van het Eurpese vasteland te kunnen verzorgen. Naar enkele nabijgelegen landen kunnen wij uw producten zelfs de volgende dag al afleveren.

Showroom


Gear4music Duitsland biedt een ongelooflijke waaier van muziekinstrumenten en apparatuur, die betrekking hebben op elke muzikale smaak en genre denkbaar. De showroom vindt u honderden gitaren, drumSets, live audio vistuig, keyboards, orkestrale instrumenten en meer, zodat u kunt proberen de versnelling en deskundig advies te krijgen van ervaren, deskundige muzikanten.

Distributiecentrum


Ons magazijn in Duitsland is meer dan 5000 vierkante meter groot en levert muziekapparatuur in heel Europa, met levering de volgende dag en ParcelShop-diensten beschikbaar in verscheidene landen. Bezoek de leverings-informatiepagina voor meer informatie over welke landen we leveren en de bschikbare leveringsopties.


Openingstijden Contact Adres
Maandag tot en met vrijdag:
9:30 - 17:30
Zaterdag en zondag:
Gesloten

Uren vermeld in lokale tijd
Tel:
0208 45199079

E-mail
Gear4music GmbH
Lahnstraße 27
45478 Mülheim an der Ruhr
Duitsland