Onze Locaties | Mülheim, Duitsland

Gear4music GmbH is gelegen in Mülheim, in het westen van Duitsland, en is daarmee ons Centraal Europees distributiecentrum. Wij hebben voor deze strategische locatie gekozen om snelle leveringen binnen het grootste deel van het Eurpese vasteland te kunnen verzorgen. Naar enkele nabijgelegen landen, waaronder Nederland, kunnen wij uw producten zelfs de volgende dag al afleveren.

Bekijk alle informatie

Showroom

Gear4music Duitsland biedt een ongelooflijke grote selectie muziekinstrumenten en apparatuur voor alle denkbare muziekstijlen en genres. In de showroom vindt u honderden gitaren, drumstellen, live audio apparatuur, keyboards, orkestinstrumenten en nog veel meer. Zo kunt u instrumenten naar hartelust uitproberen en ons ervaren en deskundige personeel staat altijd klaar om u van advies te voorzien.

Distributiecentrum

Ons Duitse magazijn is maarliefst 5000m² groot en levert onze muziekinstrumenten en apparatuur aan heel Europa. Voor een groot aantal landen, waaronder Nederland, kunnen wij producten de volgende dag al leveren en tevens is het vaak mogelijk om producten in een winkel af te laten leveren. Bezoek de leveringsinformatiepagina voor meer informatie over de leveringsopties per land.


Openingstijden Contact Adres
Maandag t/m vrijdag:
09:45 - 18:30
Zaterdag:
10:00 - 16:00
Zondag:
Gesloten

Uren vermeld in lokale tijd
Klantenservice:

Nederland: 020-3690283
België: 078-482155

E-mail
Gear4music GmbH
Lahnstraße 27
45478 Mülheim an der Ruhr