Fender Telecaster

Gear4music.com

Fender Telecaster elektrische gitaren hebben zowel Fender als solid-body gitaren op de kaart gezet. De Fender Telecaster is favoriet bij gitaarlegendes als Joe Strummer, Keith Richards, Prince en Andy Summers om er maar een paar te noemen.

De platte body en brede schouders van de Tele zorgen voo een extreem stevige gitaar, waardoor dit instrument ongelooflijk betrouwbaar is. Het is zeker bestand tegen alle beproevingen van een lange tour. De eenvoudige pickup configuratie geeft u ofwel een helder, scherp geluid of een meer mellow, bluesy klank afhankelijk of u de brug of hals pickups selecteertd, wat de Telecaster zeer veelzijdig maakt.

Bij Gear4music hebben we een uitgebreide selectie Telecasters beschikbaar, inclusief de Player, American, FSR en Classic series. Voor een meer betaalbare maar zeer populaire optie, bieden Squier Telecasters een voordelig alternatief voor beginners. De high-end Telecasters zijn ook beschikbaar, ontworpen en met de hand vervaardigd in Fenders Custom Shop in Corona, Californiëe, USA. Bekijk alle informatie

Meest populaire Telecasters

Eerste 17 producten weergegeven: