Roland Elektronische Drumstellen

Gear4music.com

De elektronische drumstellen van Roland vertegenwoordigen het ultieme in elektronische drumstellen en percussie-technologie. Als wereldleider in het ontwerpen, produceren en distribueren van elektronische drumstellen, ontwerpt Roland al decennia lang baanbrekende elektronische percussie-producten.

Door constante innovatie, zijn ze in staat drummers te voorzien van een aantal van de meest realistische en responsieve elektronische drumstellen beschikbaar.

Sinds de lancering van Rolands V-Drums in 1997 zijn Roland Drums de maatstaaf geworden op het gebied van elektronische drumstellen, met zowel professionele kits zoals de Roland TD-50K V-Drums als draagbare drumstellen als de Roland TD-4KP. Bekijk alle informatie

Meest populaire Roland elektronische drumstellen

Eerste 15 producten weergegeven:

Informatie over Roland Drumstellen

Roland Drums worden alom gerespecteerd als de meest populaire elektronische drumstellen, bekend om hun innovatieve technologie en dynamische speelervaring. Hun instapmodel, de V-Drums HD-1, is perfect voor in huis, op school of in de studio.

Voor gevorderde drummers worden de Roland TD drumstellen sterk aanbevolen, van de TD-11 tot de TD-30. Wij weten dat onze klanten verschillende eisen stellen, daarrom hebben we een uitgebreid assortiment aan Roland drumstellen beschikbaar tegen scherpe prijzen.