The Sound Post Heritage Violen

Gear4music.com

HeritageSeries Violen zijn ontworpen om moderne interpretaties van de iconische instrumenten uit het verleden, zoals de Stradivari en Guarneri ontworpen snaarinstrumenten, te produceren. Ze zijn allemaal vervaardigd door de meesterbouwer Xue Ping Hu van Peking met behulp van alleen de hoogste kwaliteit klankhout en materialen, met de hand geselecteerd om de ongelooflijk wenselijke klankkarakteristieken van de veelgevraagde ontwerpen zo goed mogelijk na te bootsen, terwijl gebruik wordt gemaakt van moderne technologie om veerkracht en langdurige instrumenten te bieden voor vooruitstrevende spelers en professionals. Bekijk alle informatie

The Sound Post Violen

Eerste 10 producten weergegeven:

Viool informatie

Het vinden van de juiste maat viool is cruciaal voor comfortabel spelen. De beste manier om dit te meten is om je arm recht te houden en de afstand van je nek tot je pols te meten. Noteer de lengte, controleer de maattabel hieronder en selecteer de dichtstbijzijnde maat boven de meting die u hebt gedaan.

Gids voor vioolgrootte

4/4 Hele - leeftijden 11+ - 58cm+ (ongeveer) 3/4 Driekwart - leeftijden 9 tot 12 - 56cm (ca.) 1/2 maat - leeftijd 7 tot 9 - 51cm (ca.)
1/4 grootte
- leeftijden 5 tot 7 - 46cm (ca.)

1/8 grootte -

leeftijden 4 tot 6 - 42cm (ca.)

1/10 maat - leeftijd 4 tot 5 -

38cm (ca.)

1/16 grootte - leeftijden 3 tot 5 - 36cm (

ca.)