198 x 10mm Flat LED PAR-Schijnwerper Twin Pack van Gear4music

 • Video 1
€ 147,00 (inclusief BTW @ 21%)

Dit product is momenteel niet te koop

 • 2 x LED PAR-Schijnwerper bundelen.
 • DMX 512 compatibel.
 • 3 en 6 kanaal Modes.
 • Geluid activering modus.
 • Inclusief Montagebeugel

198 x 10mm Flat LED PAR-Schijnwerper Twin Pack van Gear4music

- productomschrijving:

De 198 x 10mm plat par kan twin pakket door Gear4music is een ideaal stuk van apparatuur alle werkgebied of verlichting tuig waar ruimte is op een premium. Beschikt over efficiënte rood, groen, blauw, oranje en wit LED lampen, dit licht produceert een gerichte wassen van kleur, waardoor het geschikt is als een vlek licht of tot een directe wassen voor fase. Het licht is DMX-bestuurbaar en kan worden gebruikt met geluid activatie, makend het geschikt voor DJ en muzikanten. Wordt geleverd met het licht een bevestigingssteun toevoegen aan T balken of verlichting tuig.

Artikelnummer: 80247

Volledige productomschrijving weergeven

Volledige beschrijving

Volledige productomschrijving weergeven

Flat PAR-Schijnwerper

Dit licht heeft zijn gecondenseerd neer om een slank body, waardoor het geschikt voor kleinere locaties waar ruimte is op een premium. Ze zijn ook een geweldige aanvulling op verlichting T bars voor mobiele entertainments scenario's.

Hoge kwaliteit 10mm LEDs

De FPC-144-10 is dat een hoge kwaliteit par kan met 144 intense LED-lampjes die een grote wassen van kleur voor elke toepassing maken. De efficiënte, hoge output LED's maken een verscheidenheid van rode, groene en blauwe kleuren bij verschillende intensiteiten. Het licht geeft met een stralingshoek van 20 graden, een geconcentreerde projectie, geschikt voor vlekken of voor algehele wasbeurten van kleur. Het licht bevat ook een stroboscopisch effect van maximaal 20Hz, geschikt voor meer geavanceerde lichtshows.

Meerdere DMX kanaal selecties

Dit kan par heeft twee ander kanaal selecteert, makend het geschikt voor alle verschillende grootte van DMX controller. Op deze licht zijn er 3 en 6 kanaal modes, waardoor de ruwe eenvoud van het licht voor kleinere installaties en een professionele multifunctionele licht voor grotere schaal tuig.

Verschillende Control modi

De Gear4music FPC-144-10 heeft een selectie van verschillende transportsmodaliteiten of programmering uit te kiezen, waardoor het licht zo veelzijdig mogelijk zijn. Dit kan par is DMX 512 compatibel, waardoor het mogelijk om te gebruiken op elke etappe tuig met elke DMX controller. Ook een master en slave-modus zijn toegevoegd zodat het licht aan kan worden gekoppeld omhoog een reeks van lichten ook te praten. De par kan heeft een geluid activering modus, wat betekent dat het naar alle muziek werken zal, waardoor het een geweldig hulpmiddel voor disco's of banden.

Kenmerken/Specificaties

 • Lampjes: 144 x 10 mm LED lampen
 • /out-put vermogen: 20W (x 2)
 • DMX kanalen: 3 en 6 (selecteerbaar)
 • Spreidingshoek: 20 graden
 • Dimmen: 0-100
 • Strobe: 0-20 Hz
 • Huisvesting: Ijzer
 • Koeling modus: Convectie
 • Control modus: Master, Slave, DMX 512, geluid activering, Auto uitvoeren
 • Gewicht: 2,0 kg
 • In/uitgang: 3-pins DMX
 • Bevestigingsbeugel: Opgenomen

Gear4music - een revolutie in concurrerend geprijsde, kwalitatief hoogwaardige muziekinstrumenten en apparatuur.

Gear4music heeft samengewerkt met een aantal van de beste fabrikanten van over de hele wereld om onze eigen lijn muziekapparatuur te ontwikkelen. Ons doel is om onze klanten een ruime keuze aan hoge kwaliteit, redelijk geprijsde muziekinstrumenten te bieden.

Met onze jarenlange ervaring hebben wij een breed scala van instrumenten en apparatuur, waaronder drumSets, akoestische en elektrische gitaren, houtblazers, koperblazers, strijkinstrumenten en speaker-systemen ontwikkeld. Wij zijn trots om aan te bieden aan onze klanten naast honderden andere bekende merken. Werkt nauw samen met onze zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, streven we naar het produceren van betrouwbare, geweldig klinkende instrumenten tegen een prijs die voor iedereen toegankelijk is. Onze muziekmateriaal is gemaakt volgens dezelfde strenge normen die u mag verwachten van andere hoog aangeschreven merken - dit wordt ondersteund door onze standard 28 dagen geld terug garantie.

Gear4music producten worden geproduceerd, ethisch en verantwoord om te voldoen aan de verwachtingen van een zorgzame wereld.

Uw bestelling kan worden geleverd met een stekkeradapter
Elektrische artikelen die u bij ons bestelt, kunnen een Britse stekkeraansluiting hebben. Indien nodig dan zal voor deze artikelen geheel kosteloos een geschikte stekkeradapter worden meegestuurd.