Korg

Gear4music.com

Korg is al sinds de oprichting in 1963 een vooraanstaand merk binnen de muziektechnologie. Vandaag de dag produceert Korg high-end Synthesizers, Keyboards en Digitale Piano's. Tevens produceert men E-drum Accessoires en Tuners voor gitaren en orkestinstrumenten. De instrumenten van Korg hebben hun reputatie opgebouwd op basis van hun premium kwaliteit en geluid en zijn daarom bij veel muzikanten, van beginner tot professional, de favoriet. Bekijk alle informatie

Korg Bestsellers

Eerste 21 producten weergegeven:

Over Korg

Van oorsprong als een venture tussen nachtclub eigenaar en een accordeonspeler, werd Korg opgericht in 1962 in Tokio, Japan. Priding zelf op innovatie, heeft Korg altijd willen veranderen het gezicht van muziek dankzij baanbrekende concepten. Altijd op de voorgrond van muziek technologie en innovatie, kan Korg worden gebruikt en genoten door muzikanten van alle mogelijkheden.

Korg heeft de wereld met de introductie van innovatieve producten zoals de veelgeprezen Triton workstation serie en de formidabele MicroKorg van interactieve keyboard instrumenten volledig geherdefinieerd.

Algemeen beschouwd als de industrie standaard apparatuur voor beroepsmusici Korg producten worden gebruikt door enkele van de grootste namen in de muziekindustrie. Deze omvatten super producer Brian Eno, Rood Hot Chili Peppers drummer Chad Smith en legendarische DJ Pete Tong en nog veel meer.