Korg

Gear4music.com

Korg is al sinds de oprichting in 1963 een vooraanstaand merk binnen de muziektechnologie. Vandaag de dag produceert Korg high-end Synthesizers, Keyboards en Digitale Piano's. Tevens produceert men E-drum Accessoires en Tuners voor gitaren en orkestinstrumenten. De instrumenten van Korg hebben hun reputatie opgebouwd op basis van hun premium kwaliteit en geluid en zijn daarom bij veel muzikanten, van beginner tot professional, de favoriet. Bekijk alle informatie

Korg Bestsellers

Eerste 21 producten weergegeven:

Over Korg

Van oorsprong als een venture tussen nachtclub eigenaar en een accordeonspeler, is Korg opgericht in 1962 in Tokio, Japan. Priding zelf op innovatie, heeft Korg altijd willen veranderen het gezicht van muziek dankzij de baanbrekende concepten. Altijd op de voorgrond van muziek technologie en innovatie, kan Korg gebruikt en worden genoten door muzikanten van alle mogelijkheden.

Korg heeft volledig opnieuw de wereld van interactief toetsenbord instrumenten met de introductie van innovatieve producten zoals de veelgeprezen Triton werkstation series en de formidabele MicroKorg.

Algemeen beschouwd als de industrie standaard apparatuur voor beroepsmusici Korg producten worden gebruikt door enkele van de grootste namen in de muziekindustrie. Het gaat hierbij om super producer Brian Eno, Rood Hot Chili Peppers drummer Chad Smith en legendarische DJ Pete Tong en nog veel meer.

Up-to-date met alles Korg door het volgen van hun populaire Podcast of bezoek Korg's Youtube-kanaal voor regelmatige updates.