V-Moda Hoofdtelefoons

V-Moda hoofdtelefoons en accessoires zijn speciaal ontworpen voor DJ's en audiofielen die op zoek zijn naar het ultieme geluid, zonder compromis in ontwerp. Het merk is sinds de uitgave van de eerste V-Moda hoofdtelefoons in 2006 snel gegroeid als onderdeel van Roland en worden nu door veel bekende DJ's gebruikt, zoals bijvoorbeeld Paul Oakenfold.

Het assortiment van V-moda hoofdtelefoons heeft jaren van nauwkeurige ontwikkeling en ontwerp achter de rug en heeft zodoende 4 verschillende secties gecreëerd: In-ear, on-ear en over-ear hoofdtelefoons en een scala aan accessoires. Alle V-Moda hoofdtelefoons zijn gemaakt met hetzelfde sterke ethos voor hoog kwalitatief design en ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

V-Moda begrijpt dat iedereen anders is en met dit in gedachten hebbens ze speciaal ontworpen shield kits geproduceerd die beschikbaar zijn in iedere kleur, van metallic gold tot gun metal. Ze bieden tevens Forge3D aan, dit zijn 3D shield die van edelmetalen zijn gemaakt zoals sterling zilver en goud. Met deze shield kits kunt u uw eigen stempel drukken op een hoofdtelefoon zodat deze op uw eigen stijl aansluit. Bekijk alle informatie

V-MODA in-ear hoofdtelefoons

Eerste 17 producten weergegeven:

V-MODA on-ear hoofdtelefoons

Eerste 2 producten weergegeven:

V-MODA over-ear hoofdtelefoons

Eerste 14 producten weergegeven:

V-MODA hoofdtelefoon accessoires

Eerste 16 producten weergegeven: