Palmer versterkers

Gear4music.com

Palmer gitaarversterkers geweest in de markt voor meer dan 30 jaar en wordt vaak beschouwd als een van de bekendste geheimen in de wereld van de gitaar. Vanaf begin in wijzigingen, speciale aanpassingen en het toevoegen van extra 'kleine helpers' om te apparatuur, Palmer weet wat muzikanten willen - grote correcte kwaliteit, betrouwbare functionaliteit en precisie. Bekijk alle informatie

Palmer elektrische gitaarversterkers

Eerste 58 producten weergegeven:

Over Palmer versterkers

Palmer versterkers beschikken over een geavanceerde, zorgvuldig aangelegde ontwerp dat undegoes een grondige test verwerken voordat eindmontage. Alle contacten en verbindingen worden geinspecteerd, moeren en bouten zijn aangescherpt en het apparaat is grondig gereinigd. Dit betekent dat u kunt er zeker van dat uw nieuwe Palmer Amp is betrouwbaar en foutloos.

Palmer maakt alleen behuizingen van staal en gegoten aluminium te beschermen hun apparaten correct in elke fase installatie. Een poedercoating zorgt een duurzaam een aantrekkelijke buitenkant finish terwijl elektronische componenten zijn beschermd tegen schade.