Palmer Versterkers

Gear4music.com

Palmer Gitaarversterkers is in de markt voor meer dan 30 jaar en wordt vaak beschouwd als een van de bekendste geheimen in de gitaarwereld. Vanaf het begin in modificaties, speciale aanpassingen en het toevoegen van extra 'kleine helpers' aan de versnelling, Palmer weet wat muzikanten willen - geweldige geluidskwaliteit, betrouwbare functionaliteit en precisie. Bekijk alle informatie

Palmer elektrische gitaarversterkers

Eerste 54 producten weergegeven:

Over Palmer Versterkers

Palmer Amps hebben een verfijnd, zorgvuldig ontworpen ontwerp dat een grondig testproces voor de eindmontage ontrafelt. Alle contacten en verbindingen worden geïnspecteerd, moeren en bouten worden aangedraaid en het apparaat wordt grondig gereinigd. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe Palmer Amp betrouwbaar en foutloos is.

Palmer maakt alleen behuizingen van staal en gegoten aluminium om hun apparaten goed te beschermen in elke fase van de installatie. Een poedercoating zorgt voor een duurzaam en aantrekkelijk uiterlijk finish, terwijl elektronische componenten beschermd zijn tegen beschadiging.