Steinberger elektrische gitaren

Gear4music.com

Steinberger gitaren zijn duidelijk ontworpen gitaren die dateren uit de late jaren tachtig. Steinberger streeft ernaar om de ultieme compacte, ergonomisch ontworpen gitaar te bieden die voor elke situatie of stijl kan worden gebruikt. De gitaren zijn voornamelijk opgebouwd uit koolstofvezel en grafiet, wat resulteert in een licht onverwoestbaar instrument. Bekijk alle informatie

Steinberger elektrische gitaren

Eerste 4 producten weergegeven:

Over Steinberger elektrische gitaren

De Steinberger filosofie is het ontwerpen en produceren van de meeste staat van de art gitaar mogelijk, met behulp van unieke ontwerpeigenschappen zoals het verwijderen van de kop en materialen zoals koolstofvezel en grafiet. Oorspronkelijk ontworpen door CEO Ned Steinberger in 1979 was de vorm en het geluid van de gitaar erg populair in het begin tot eind jaren 80. Een populair kenmerk was het TransTremsysteem dat het mogelijk maakte om dive bombs een whammy geluid te produceren en tegelijkertijd de tuning stabiliteit te behouden.

Steinberger is eigendom van Gibson Corporation die verbeterde de productie tarieven en bouwen kwaliteit van de hedendaagse Steinberger gitaren.

Wij bieden ook een reeks Steinberger basgitaren aan.