Elektronische Drumstellen

Elektronische Drumstellen zijn één van de meest populaire instrumenten bij Gear4music. Elektronische drumstellen zijn compact en kunnen met hoofdtelefoon gespeeld worden als stiller alternatief voor het oefenen thuis.

Elk digitaal drumstel van Gear4music is zorgvuldig geselecteerd. Onze basis sets zoals de DD-400 en de DD-420 zijn al beschikbaar voor onder de € 350,- terwijl we tevens professionele modellen van boven de € 3000,- in on assortiment hebben. De elektronische drumstellen van Gear4music, zoals de WHD-516 en de WHD-517, bieden hoogwaardige functies tegen een zeer concurrerende prijs.

Bekijk alle informatie

Meest Populaire Elektronische Drumstellen

Informatie over elektronische drumstellen

Elektronische drumstellen zijn een realistisch alternatief voor akoestische drums en geeft gebruikers flexibiliteit, controle en een variabel volumeniveau. Op elektronische drumstellen kunnen verschillende geluiden worden toegewezen aan bepaalde pads zodat drummers over een bijna onbeperkt potentieel voor verschillende drumgeluiden beschikken.

Voordelen van een elektronisch drumstel

Het moderne elektronische drumstel heeft verschillende voordelen ten opzichte van een conventioneel, akoestisch drumstel:

  • De elektronische trommels en bekkens kunnen zoveel of zo weinig geluid maken als u wilt. Met de toevoeging van een hoofdtelefoon, zal niemand u kunnen horen oefenen. Dit maakt deze elektronische drumstellen ideaal voor mensen die in de nabijheid van anderen wonen, of voor professionals die op zoek zijn naar het nauwkeurige luisteren dat een hoofdtelefoon kan bieden. 

  • Volledig elektronische drumstellen nemen minder ruimte in beslag dan een conventionele kit en kunnen indien nodig worden verpakt. Dit is perfect voor mensen die zich zorgen maken over de ruimte thuis of optredende muzikanten.

  • De meeste elektronische drumstellen hebben ingebouwde meespeel liedjes en metronomen, wat perfect is voor tijdens het oefenen.

  • U heeft controle over hoe het drumstel klinkt, waardoor het makkelijk is om verschillende speelstijlen te spelen met een enkel drumstel. Met sommige sets kunt u zelfs de geluiden bewerken of uw eigen geluid ulpoaden!

  • Sommige elektronische drumstellen hebben zeer realistische, akoestische drumgeluiden. Dit hangt wel af van uw budget, omdat duurdere kits vaak realistischer klinken.