Zildjian Bekkens

Gear4music.com

Zildjian is een wereldberoemde industrieleider op het gebied van de vervaardiging van bekkens. Zildjian produceert al sinds 1623 traditionele bekkens voor alle muzikale stijlen.

Zildjian biedt u alles wat u zich maar kunt bedenken. Indien u op zoek bent naar uw eerste set bekkens, neem dan een kijkje bij de Zildjian Planet Z en ZBT series. Voor het moderne, heldere, scherpe geluid, bekijk dan de A Custom serie en indien u old school, traditonele, Turks klinkende bekkens zoekt, focus dan op Kerope of Constantinople. En dan is er natuurlijk de K serie voor al uw andere vereisten.

Zildjian heeft altijd al bekend gestaan om innovatie, wat word bewezen door de elektro-akoestische Gen 16 en de laag volume L80 bekkens die 80% stiller zijn dan een traditionele bekken, perfect voor het oefenen. Bekijk alle informatie

Zildjian Gratis Splash pakketten

Eerste 4 producten weergegeven:

Meest populaire Zildjian Bekkens

Eerste 23 producten weergegeven:

Over Zildjian bekkens

Zildjian is erkend als oudste familiebedrijf in Amerika en werd opgericht door Avedis Zildjian. Zildjian werkt nauw samen met muzikanten om hun ervaring en behoeften te begrijpen. De ontwerpen en vervaardiging van innovatieve en buitengewoon klinkende bekkens zorgen ervoor dat Zildjian zijn positie behoudt als 's werelds meest toonaangevende bekkenfabrikant.