Yamaha Muziekinstrumenten

Gear4Music.com

Yamaha, opgericht in de late 19e eeuw, vandaag de dag een van de grootste namen in de muziekwereld. Het begon allemaal met klassieke en akoestische instrumenten, maar tegenwoordig is Yamaha een gerespecteerde naam in gitaar, bas, synthesizer, piano en vele andere markten. View All Information

Meest populaire instrumenten van Yamaha

Eerste 13 producten weergegeven:

Over Yamaha muziekinstrumenten

Yamaha's wortels kunnen worden getraceerd tot 1887, toen Torakusu Yamaha werd gevraagd om de harmonium van een lokale school te herstellen. Hij besloot er zelf een te bouwen, en daarmee was de Yamaha legende geboren. Vandaag de dag, door middel van constante innovatie en technologisch leiderschap, is Yamaha uitgegroeid tot 's werelds grootste en meest succesvolle makers van kwaliteit muziekinstrumenten.

Yamaha piano's, koperblaas- en houtblaas instrumenten worden gespeeld door de top concert musici over de hele wereld en hun muziek productieapparatuur kan worden gevonden in veel van 's werelds top opnamestudio's. Sinds de introductie van hun keyboard assortiment in de jaren 1980, is het keyboard uitgegroeid tot een van de best verkopende muziekinstrumenten in de geschiedenis, en keyboarden vandaag de dag, zoals de PSR-serie, blijven die trend volgen.

De Yamaha DTXplorer kit is nu zeer populair geworden bij onze klanten, sinds dit merk zich meer op de markt van elektronische percussie toe heeft gelegd, door zowel hoge geluidskwaliteit als een eenvoudig, compact ontwerp te bieden. Met een dergelijke grote selectie van Yamaha producten op voorraad, zijn wij er zeker van dat u het juiste product voor u zult vinden.