Elektro-akoestische gitaar

Electro akoestische gitaren bieden het beste van beide werelden - de Toon van een akoestische de macht, het volume en de mogelijkheden van een elektrische. Ze zijn met name ideaal op het podium waar zij kunnen worden aangesloten rechtstreeks op een versterker zonder de noodzaak voor microfoons.

Bekijk alle informatie

Meest populaire Elektro-akoestische Gitaar

Eerste 32 producten weergegeven:

Over Elektro-akoestische gitaar

De elektro-akoestische gitaar kunt akoestische gitaristen om het geluid van hun akoestische versterken. Wanneer een elektrische gitaar is gebaseerd op versterking om het geluid te produceren, wordt meestal slechts een akoestische versterkt voor live optredens en repetities. Electro-akoestiek worden versterkt met behulp van een ingebouwde ophalen en preamp systeem. Dit is meestal batterij en zal hebben fundamentele EQ en vaak een tuner aan boord ook.

De Dreadnought electro-akoestisch, zoals Yamaha's APX500, is waarschijnlijk de meest populaire type Elektro-akoestische gitaar tot nu toe, dankzij het compromis tussen grootte en volume.

Op Gear4music.com voorraad we alle varianten van de Elektro-akoestische gitaren, inclusief een verscheidenheid van Elektro-akoestische Gitaar Pakketten tegen lage prijzen.