Basgitaren van Gear4music

Gear4Music.com

Basgitaren van Gear4music zijn zorgvuldig ontwikkeld en bieden enkele van de beste functies die beschikbaar zijn voor een scherp prijs. Na jarenlang te hebben samengewerkt met enkele van de meest toonaangevende fabrikanten van basgitaren over de hele wereld zijn wij in staat om instrumenten te leveren waar wij volledig in geloven. View All Information

Basgitaarpakketten van Gear4music

Eerste 68 producten weergegeven:

Meer informatie over basgitaar

Betaalbare basgitaar

Basgitaren hebben over het algemeen vier snaren en frets - het maakt ze minder ingewikkeld voor beginners om te leren van de bas. Echter, Fender basgitaar kunnen verkopen voor omhoog van 456 en er zijn veel goedkoper bassen op de markt die een vergelijkbare stijl, zoals de elektrische basgitaar van G-4 bieden.

Net als een typische Fender basgitaar heeft dit model frets en vier snaren, evenals de bekende split spoel humbucking pick-up. Hierdoor kunnen de basgitaar te produceren een scherpe duidelijk toon met goede low-end diepte, punch en ondersteunen. Het is ook beschikbaar als onderdeel van de elektrische G-4 basgitaar & Versterkerpakket, waarin een oefen 15-watt bas versterker, een lead gitaar, vrije strijkers, een plectrum en een riem - alles wat nodig is om te beginnen meteen spelen.

Basgitaar spelen

Er zijn drie belangrijke manieren van spelen basgitaar - met behulp van een pick, plukken met vingers of 'slapping'. Plectrums zijn in het algemeen gebruikt om te spelen sneller, hoewel sommige muzikanten gewoon liever hen plukken. Slapping is een meer geavanceerde techniek gepopulariseerd door houdt van van de vlo van de Red Hot Chili Peppers en vaak gevonden in funk muziek.

Buiten deze drie is het mogelijk voor tweehandige te onttrekken technieken vergelijkbaar met die welke worden gebruikt in elektrische gitaar spelen. Deze stijl is over het algemeen gebruikt door virtuoze basgitaar spelers - zoals Billy Sheehan - die afzien van de traditionele rol van de basgitaar als gewoon een ritme sectie instrument.

Evenals het uitproberen van verschillende speeltechnieken, beginners kunnen verder hun geluid door te upgraden naar een betere basgitaar, versterker of met behulp van effecten pedalen, zoals een baas GT10B Basgitaar effectenprocessor.