Behringer Basgitaar Versterkers

Gear4Music.com

Behringer bas versterkers bieden uitstekende waarde en optreden, zowel als een breed scala. Sinds de oprichting in 1989 is audio apparatuur manufacturer Behringer, uitgegroeid tot een van de meest succesvolle professionele audio bedrijven in de wereld. Behringer's filosofie is om professionele producten tegen prijzen die elke muzikant kan veroorloven. View All Information

Behringer Bass Combo versterkers

Eerste 1 producten weergegeven:

Behringer Bass Versterker Heads

Eerste 3 producten weergegeven:

Over Behringer bas versterkers

Op Gear4music.com.com bieden wij een breed scala aan Behringer bas versterkers van 15-watt met 550 watt versterkers voor alle wensen zij het een oefen amp in uw slaapkamer om een versterker fase op een plaats. Alle Behringer bas versterkers beschikken over hoogwaardige componenten en uitzonderlijk robuuste constructie om een grotere gezond en langer leven te verzekeren.

Populaire bas versterkers zoals de beroemde Behringer BXL1800 en Behringer bas effecten en baspedalen zijn altijd hier gehouden in Gear4music.com.com bij enkele van de laagste prijzen in Groot-Brittannië .

Behringer Bass Versterker nieuws

Behringer Compact, drie Octave DeepMind 6 Synth onthullen

Nieuws is voortgekomen uit de Superbooth die Behringer zal de invoering van hun gloednieuwe diepe gedachten 6, een kleinere, meer gecondenseerde versie van zijn grote broer DeepMind 12... Meer »

Behringerde DeepMind 12 Synthesizer binnenkort te worden In voorraad

Aan het einde van februari 2017, Behringerde DeepMind 12 in voorraad aan Gear4music zal worden. Met een aantal spannende functies bereidt de synth te herdefiniëren van muziek.... Meer »

Behringer uw hulp nodig om hun nieuwste Product ontwerpen

Openen van een openbaar forum op Facebook, Behringer zoekt om te maken het product van de droom, catering aan hun klanten wensen.... Meer »