Snare Drums

Meeste Snare Drums meten 14 "breed door 5.5" diep. Deze standaard grootte wordt vaak gevonden op Rock en Fusion kits. De Piccolo snare, zoals de Pearl B1330, is een ondiep snare die meestal 13 "breed door 3" diep maatregelen. Metalen drummers verkiezen vaak snare drums met kleinere oppervlakken en meer diepte zoals de Pearl Joey Jordison handtekening.

View All Information

Beste verkopen Snare Drums

Over Snare Drums

De snaartrom is misschien wel het meest essentieel onderdeel van elke drumset setup. Ze danken hun specifieke kraken geluid aan de snares zelf-snares zijn metalen stammen of draden die over de huid van de onderkant van de drum zijn uitgerekt.

Snares zijn meestal gemaakt van staal, messing, brons of hout om verschillende tonale kenmerken. Gebruik van verschillende snare hoofden en stemmingen spelen ook een belangrijke rol in de totale geluid en toon van een snare drum.

Snare Drum nieuws

Gear4music nu kous SJC aangepaste Drums

Gear4music zijn de enige Europese verdeler van de Massachusetts gebaseerd merk SJC aangepaste drums en zijn nu een verscheidenheid van verschillende producten tricotst.... Meer »

Foo Fighters: 1.000 Fans dekken Hit om de Band naar Italië

1.000 Italiaanse Foo Fighters fans uitvoeringen van leren om te vliegen gaat virale en maakt de band opstaan en merk te nemen.... Meer »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektronische drumkit

Integratie van de alle-nieuwe TD-25 V-Drum module, waarmee een dynamische en interactieve gevoel, twee nieuwe Roland V-Drums Sets vervangen de TD-15.... Meer »