Basversterker merken

Onze basversterkers afdeling showt u het beste in basgitaarversterking, van enkele van de toonaangevende namen in de industrie, inclusiefAshdown, Gallien & Krueger, Laney en Ampeg.

View All Information

Meest populaire bas gitaarversterkers

Bass Versterker informatie

Bas versterkers kan produceren verschillende bass tonen van warm te vervormd, rijk aan punchy en alles daartussenin-het is belangrijk om de juiste versterker voor het gewenste geluid. De keuze is enorm, van de duidelijkheid en punch van Markbass, naar de toon veelzijdigheid van Ampeg vormgeven en de Britten ontworpen Ashdown met hun warme, ronde geluid.

Wij hebben altijd de beste klinkende basversterker opstellingen beschikbaar voor u vanaf Laney Line 6 naar Fender, evenals een reusachtige selectie van essentiële accessoires zoals kabels.

Bass Gitaar Versterker nieuws

Darkglass Electronics nu beschikbaar op Gear4music

Met een uitgebreide selectie van pedalen en een versterker die belooft premium Toon, Darkglass Electronics zijn het antwoord op al uw bas verwante gebeden.... Meer »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 String Fretted en fretloze basgitaar

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,... Meer »

SJC en Tre Cool presenteren Mike Dirnt aangepaste Kit For Christmas

In een inspanning voor collaboratief ontwerp, SJC Custom Drums en groen dag Drummer Tre Cool hebben ontworpen een aangepaste drumstel aan band partner Mike Dirnt handtekening bass... Meer »