Trombones

De trombone is een koperen instrument merkbaarste door het gebruik van een dia in tegenstelling tot kleppen of toetsen om te veranderen de toonhoogte van het instrument. Beginnend leven in vroege muziek als de Sackbut, komt de moderne trombone in verschillende maten, van de kleine alto trombone rechts via naar de bastrombone, met de meest voorkomende maat wordt een tenor. Sommige trombones is ook voorzien van triggers, die bieden grotere pitch-bereik en de hulp afstemmen.

Bekijk alle informatie

Meest populaire Trombones

Eerste 16 producten weergegeven:

Over Trombones

Deel van de familie van messing, de trombone rond voor meer dan 600 jaar geweest en is de enige moderne orchestral koperblaas instrument dat alle noten van de chromatische toonladder vanaf het begin spelen kan. Gekenmerkt door haar telescopische geleider trombone wordt wijd gebruikt in klassieke muziek en is gebruikt in verscheidene stukken van Mozart en Beethoven.

Bekend om hun muzikale instrumenten bieden wij Yamaha trombones tegen de laagste prijzen online. Op Gear4music.com zijn we ook trots onze merknaam Gear4music trombones, inclusieftenor trombone beginner Pakketten bieden. Onze premie Coppergate en Jupiter bereiken zijn ontworpen als een alternatieve optie, ontworpen voor trombonisten bevorderen. Met deze keuze en een hele reeks trombone accessoires hebben we alles wat die u nodig hebt.