Digitale Piano's van Gear4music

Gear4music.com

Digitale piano's van Gear4music bieden een indrukwekkend ontwerp, geluid en kwaliteit, dit alles voor een zeer betaalbare prijs. Het assortiment omvat allerlei piano's, van kleine beginners piano's tot eersteklas vleugels, in allerlei verschillende stijlen met diverse eigenschappen. Er is een model voor elk gebruik.

De digitale piano van Gear4music heeft de rijkdom van een akoestische piano maar de beelzijdigheid en draagbaarheid van een digitaal instrument en is ideaal voor thuis, op het podium of in de studio. Gear4music brengt u na jaren van onderzoek en evaluatie en in samenwerking met toonaangevende fabrikanten van over de hele wereld een scala aan digitale piano's met geweldige functies en aantrekkelijke ontwerpen. Bekijk alle informatie

De piano's populairste Gear4music

Eerste 19 producten weergegeven:

Koopadvies voor Digitale Piano's

Een digitale piano is een elektrische muziekinstrument die is ontworpen om te dienen voornamelijk als een alternatieve optie aan hun traditionele, akoestische tegenhangers. In tegenstelling tot een akoestische piano heeft het geen snaren, hamers en geen resonantiebodem. In plaats daarvan heeft het elektronische geluid chips en speakers, die kunnen worden gebruikt om te dupliceren het geluid en het gevoel van een traditionele piano te spelen.

Omdat een digitale piano afhankelijk van de bemonstering is, kan het een aantal andere instrumentgeluiden produceren. Bijvoorbeeld, kunnen muzikanten kiezen uit dergelijke instrumenten als fluiten, klavecimbels, strijkers en slagwerk, een digitale piano een aangepast apparaat maken.

Andere dingen om te overwegen wanneer het kopen van een digitale Piano

Er zijn ook een aantal accessoires die kan worden gekocht om een digitale piano, zoals hoofdtelefoon. Muzikanten kunnen kiezen uit een scala aan dergelijke apparaten, waaronder Roland RH-300 hoofdtelefoon, die met een rechte 3.4 m kabel komen en Audio Technica ATH-M40FS hoofdtelefoon, die met een kabel van dezelfde lengte komen.

Ondertussen, voor degenen die nog niet hebt, een piano kruk kan ook worden geëist. Gear4music produceren een Deluxe Pianokruk in overeenstemming met de traditionele stijl, die ideaal voor ons met een digitale piano is.