Zoom

Gear4music.com

Zoom werd in 1991 opgericht en is sindsdien populair bij een zeer divers publiek, van amateur- en professionele muzikanten tot producers en engineers. Zoom produceert een zeer uitgebreide collectie van aantrekkelijke geluidsapparatuur, en met name de geavanceerde effectpedalen voor bas, akoestische en elektrische gitaren hebben hun plek in de markt weten te vinden. Bekijk alle informatie

Zoom Bestsellers

Eerste 20 producten weergegeven:

Zoom Audioapparatuur

Zoom noemt zichzelf een 'geluidslaboratorium' vanwege de collectieve technische expertise en artistieke experimenten die in al hun medewerkers aanwezig zijn. Zoom Het doel is om nieuwe, innovatieve en inspirerende audio- en muziekuitrusting te creëren.

Om dit te doen, Zoom creëert het al zijn producten van de grond af aan. Door het creëren van individuele LSI-technologie Zoom zijn kunstenaars in staat om originele en leuke tools te ontwerpen en te bouwen waarmee ze zichzelf kunnen uitdrukken en opnemen.

De Zoom missie om muziekapparatuur te blijven uitvinden die krachtiger, gebruiksvriendelijker en toegankelijker is voor iedereen die het wil gebruiken.