Roland Synthesizers

Gear4music.com

Roland Synthesizers hebben al sinds de vroege jaren 70 veel invloed binnen de elektronische muziekscene, toen ze de klassieke SH1000 uitbrachten. In de jaren 80 ontwikkelden ze hun synthesizers verder, met de inmiddels iconische Jupiter en Juno synthesizers. Sindsdien heeft Roland een breed scala aan synthesizers ontwikkeld, waaronder de huidige Roland Aira-serie en de Roland Boutique geluidsmodules.

De digitale synths van Roland staan bekend om hun gebruiksgemak en hoge geluidkwaliteit. Ze hebben een universele aantrekkingskracht verworven en blijven hun uitstekende reputatie met elke nieuwe lancering verhogen. Dankzij onze nauwe relatie met Roland hebben wij een groot assortiment aan Roland synthesizers beschikbaar en zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste lanceringen en het laatste nieuws. Bekijk alle informatie

Meest populaire synths en modules van Roland

Eerste 19 producten weergegeven:

Over Roland synths en modules

Roland Synths staan bekend om hun gebruiksgemak en hoge geluidskwaliteit. Ze hebben een universele aantrekkingskracht verworden en blijven hun uitstekende reputatie verhogen met iedere nieuw lancering.

Rolands assortiment aan synths bestaat onder andere uit de Jupiter, Integra, V-Synth, Lucina, AX, VP en de Gaia SH-01.

De synths variëren in prijs van ongeveer € 350,- tot € 2.300,- zodat er voor ieder wat wils is. Of u nu op zoek bent naar een leuke schoudersynth, een complete workstation of the technologisch geavanceerde V-Synth, met Roland kiest u voor kwaliteit.

Gear4music heeft een uitgebreid assortiment aan synths van Roland beschikbaar met zo goed als nieuwe producten en pakketaanbiedingen. Onze Roland specialist kan u helpen, adviseren en voorzien van extra informatie.

Neem contact op met onze Roland specialist via 020-3690283 voor Nederland en 078-482155 voor België.