Roland

Gear4music.com

Apparatuur waarop u kunt vertrouwen. Dat is waarom muziekmakers voor Roland kiezen. En waarom wij zo'n nauwe relatie met hen hebben. Van hun V-Drums en gitaarversterkers tot hun keyboards en synthesizers. Hier vindt u altijd het volledige Roland assortiment en onze eigen productexperts om uw vragen te beantwoorden.

Dit alles wordt ondersteund door de twee jaar garantie en 30 dagen geld terug optie van Gear4music. Bekijk alle informatie

Roland Bestsellers

Eerste 28 producten weergegeven:

Roland Informatie

Roland werd in de jaren 60 in Japan opgericht en is relatief gezien oud ten opzichte van andere fabrikanten van elektronische muziekinstrumenten. Het heeft alle veranderingen in technologie overleefd en blijft de markt altijd een stap voor zodat ze vandaag de dag één van de meest opmerkelijke en veelgebruikte merken zijn betreffende elektronische muziek en productie.

Sinds 1972 is Roland pionier op het gebied van baanbrekende technologie en 'world first' producten. In de afgelopen decennia heeft geen enkele familie van Roland-instrumenten meer respect en waardering gekregen dan de revolutionaire V-serie die bestaat uit V-Drums, V-Pianos, V-Synths en nog vele anderen.

Van synthesizers en digitale opnameproducten tot gitaareffecten, elektronische percussie, digitale piano's en keyboards en versterkers voor in huis; Roland loopt al meer dan 30 jaar voorop in innovatie.