Cajons te koop op Gear4music.com

De Cajon is hard op weg om een van de meest populaire percussie instrumenten te worden in de hedendaagse uiteenlopende muziekscène, maar er wordt gedacht dat het oorspronkelijk rond de kust van Peru, in de vroege 19e eeuw, ontwikkeld is. Cajons zijn perfect om te gebruiken voor Latijns- en Wereld muziek, of voor die 'unplugged' akoestische optredens en buitenoptredens.

Bekijk alle informatie

Meest populaire Cajons

Eerste 18 producten weergegeven:

Over Cajons

De Cajon drum is een eenvoudig instrument met een complexe geluid. Sommige mensen geloven dat de Cajon afkomstig van het gebruik is van de scheepvaart kratten als geimproviseerde percussie-instrumenten. Vanuit deze nederige begin is de Cajon nu een enorm populair instrument gevonden in veel verschillende soorten muziek.

De Cajon maakt verschillende geluiden afhankelijk van waar en hoe het wordt getroffen - alles van een diep bass-geluid tot een scherpe snare effect. Of het verstrekken van de gehele ritmesectie of handelend als onderdeel van een bredere ensemble de Cajon is een krachtig instrument in handen van zowel beginners als experts.

Voor de Cajon zijn spelers er geen regels. Een beginner kan gemakkelijk coax uit een goed ritme van de drum, maar in de handen van een deskundige de Cajon produceert een rijke, resonant en complexe geluid. Met een beetje oefening kan elke beginner beginnen te beheersen de subtiliteiten van de Cajon!