VSTi Plugins

VSTi plugins zijn virtuele instrumenten - creëer orkestrale klanken, vocale effecten en nog veel meer, rechtstreeks vanaf uw DAW en repliceer geluiden van populaire instrumenten en klassieke synthklanken. Ontdek hieronder onze VSTi plugins.

Kies uit een scala aan drumstelconfiguraties die voor allerlei verschillende genres geschikt zijn - u vindt hier zelfs volledige orkestrale ensembles.

Ons assortiment aan VST instrumenten omvat plugins van toonaangevende merken als Native Instruments, Steinberg en Toontrack.

Bekijk alle informatie

Meest populaire VST

Eerste 26 producten weergegeven:

Over virtuele plugins

Een VST instrumenten plugin is een op software gebaseerd instrument dat afgespeeld en bewerkt kan worden via DAW software of vaak ook als stand-alone. Sommige VST instrumenten repliceren real-life hardware zoals Arturia's Minimoog V2, die gemodelleerd is op Moogs klassieke synthesizer. EZdrummer van Toontrack is tevens een populair VST instrument die het gedrag en geluid van een akoestisch drumstel modelleert. In combinatie met een MIDI-keyboard, MDI-controller of zelfs een elektronisch drumstel met MIDI-connectiviteit kunnen gebruikers het plezier in muziekmaken behouden door deze virtuele instrumenten fysiek af te spelen.