M-Audio MIDI-Keyboards

Gear4music.com

M-Audio Keyboards is een merk dat bekend staat om digitale geluidsapparatuur en produceert al jaren hoogwaardige MIDI-controllers. De moderne keyboard controllers van M-Audio zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere muzikant. Bekijk alle informatie

M-Audio Keystation

Eerste 6 producten weergegeven:

M-Audio Oxygen

Eerste 4 producten weergegeven:

M-Audio Code

Eerste 6 producten weergegeven:

M-Audio Axiom

Eerste 1 producten weergegeven:

M-Audio Hammer

Eerste 1 producten weergegeven:


M-Audio MIDI Controller-informatie

Wat zijn de verschillende Types van M-Audio MIDI-Controller?

De bekendste modellen in de M-Audio toetsenbord bereik zijn de zuurstof en Code modellen. Het bereik van de zuurstof geholpen populariseren van MIDI-controllers. Met eenvoudig te gebruiken schuifregelaars en knoppen wijzigen uw geluid, M-Audio zuurstof MIDI Controllers geven u meer control over uw geluid. Samen met aanzienlijke software / hardware integratie en M-Audiobouwkwaliteit is beroemd.

Het bereik van de Code heeft ingebouwde schermen die bieden een gemakkelijke manier om control uw parameters en functies. Samen met modulatie wielen en kleur gecodeerde percussie pads, u uitbreiden uw creatieve mogelijkheden met slechts één apparaat.

Zal een M-Audio MIDI Controller werk met mijn DAW?

In de meeste gevallen is het antwoord ja. M-Audio instrumenten zijn meestal ontworpen om compatibel met Ableton, Pro Tools, Logic Pro X, Garageband, Steinberg Cubase en Propellerhead Reason.

Als u niet kunt uw DAW vermeld vinden, ga dan naar de site van de fabrikanten om verdere steun te krijgen.