DISC Korg M50 61-Key Music WKSTN Ltd geel, vrij pedaal en stofkap

 • Video 1
€ 988,00 € 1.177,00 (inclusief BTW @ 21%)

Dit product is momenteel niet te koop

 • EINDE VAN REGEL.
 • Beperkte aanbieding - GET gratis pedaal en STOFKAP.
 • Combineert de klassieke Korg geluiden in een verbazingwekkend draagbaar pakket.
 • voorbeelden en synthese motor van de legendarische M-3 serie werkstations.
 • Easy en uit te nodigen om te spelen dankzij de grote keyboard, aantal domeincontrollers en touch-sc

DISC Korg M50 61-Key Music WKSTN Ltd geel, vrij pedaal en stofkap

- productomschrijving:

Zeer draagbare & verpakt met Korg's beste synth Sound Engine - perfect gevormde geluiden. Drummer opgenomen Sequencer Powerhouse Dual polyfone synthesizer arpeggiators TouchView interface drie keyboard modellen Editor en plug-in editor software SD Card opslag de Korg M50 - een briljante nieuwe synthesizer distilleren de sonic essentie en de functionaliteit van de M3 serie in een serieus verplaatsbaar en affordable nieuw instrument

BEPERKTE AANBIEDING

Nu met gratis DS1H voetpedaal en stofkap - slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar

Download het PDF-bestand hieronder om uw gratis item te claimens

##PDF 27497 ##

Geldig op alle aankopen tussen Sep 14e en Nov 30 2010 inclusief

Klik op de link hieronder om naar te kijken een inleiding tot de Korg M50 Workstation

Klik op een van de koppelingen hieronder om te luisteren naar een MP3 demo:


Artikelnummer: 15247

Volledige productomschrijving weergeven

Volledige beschrijving

Volledige productomschrijving weergeven

Korg's beste geluidsbron

De M50 maakt gebruik van Korg's nieuwste "EDS" (Enhanced definitie synthese) geluid generatie systeem, de technologie die wordt gebruikt op de M3, leveren van precies de dezelfde prachtige geluiden en effecten!

Elke voice bevat een krachtige oscillator sectie die maximaal acht stereo-multisamples per stem (twee oscillatoren, elk met vier fases snelheid schakelen/crossfading/gelaagdheid), alsmede maximaal vier filters (twee filters elk met vier modi en vier bewerkingsplannen), twee versterkers, vijf LFOs en vijf EGs kunt gebruiken.

De overvloedige 256 MB van ROM (wanneer berekend als 16-delen lineaire) biedt een totaal van 1,077 multisamples (inclusiefzeven stereo-multisamples) bemonsterd op 48 kHz, alsmede 1.609 drum voorbeelden (inclusief116 stereo drum voorbeelden). Deze bronnen PCM werden bemonsterd met behulp van de beste controleapparaat en bewerkt met deskundige zorg te leveren een ongelooflijke palet om geluiden met te creëren.

De sectie filter kunt u twee filters gebruiken voor elke oscillator. Deze filtertypen low-pass, high-pass, band pass en band weigeren modi en bevatten ze kunnen individueel, in serie of parallel worden gerouteerd, en bevat zelfs een uitstekende 24 dB-modus.

De amp sectie vindt u een driver circuit die een harder rand aan uw geluid, en een lage impuls om toe te voegen grote bodem wanneer nodig kan brengen.

Een geavanceerde belangrijke tracking generator kan worden gebruikt om aan te passen filter en genuanceerd amp gedrag volgens assortiment van het keyboard, geven geluiden een niveau van controle over de hele linie van het keyboard.

De EG (envelop generatoren) produceren tijd-variant wijzigen vanaf het begin tot het einde van het geluid, en kunt u de curve tweak elk stadium (aanval, verval, helling, release) in elf stappen, en ongekende mate van controle. Hierdoor kunnen de M50 simulaties van akoestische geluiden waar de toon en volume complexe tijd-variant veranderingen ondergaan, evenals zeer gedetailleerde reeks van vintage synthesizer geluiden maken. Er zijn achttien LFO golfvormen beschikbaar voor u om uit te selecteren. Dit kunnen verder worden gevormd tot de perfecte modulatie door parameters zoals de golfvorm fase en amplitude shift beginnen aan te passen.

De functie AMS (Alternate modulatie bron) geeft u een schat aan mogelijkheden van modulatie; met een totaal van vijftig modulatie bronnen, kan er zeker van te vinden wat je nodig hebt, of worden gebruikt de mixer AMS meerdere modulatie bronnen toepassen op een enkele parameter, of zelfs proces de bron modulatie zelf te verkrijgen van precieze controle over uw geluid ontwerp.

Er is een onafhankelijke drie-band EQ beschikbaar voor elk programma, de drum track, en elk van de zestien timbres/tracks, zodat kunt u afzonderlijke en gedetailleerde toonaanpassingen te assortimenten van de perfecte mix zonder om effecten te gebruiken. De effect-sectie die de definitieve kleur en ruimte aan het totale geluid toevoegt bevat vijf invoegen effecten, twee basispagina effecten en een totale effect. U kunt naast delay en reverb, modulatietype effecten zoals chorus, phaser, en flanger, dynamische effecten zoals een compressor limiter, en amp modelleren effecten gedreven door Korg's eigen "REMS" modeling technologie, waardoor u een totaal van 170 kwalitatief hoogwaardige effecten. Er zijn ook twee gemeenschappelijke LFOs die tussen verschillende modulatie effecten kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld kunt u een enkele LFO om de phaser en gebruikt door verschillende timbres flanger te synchroniseren. De functie dynamische modulatie effect (Dmod) geeft u nauwkeurige en brede realtime controle over tonale veranderingen en effecten.

Perfect gevormde geluiden

De M50 bevat 608 programma's, 384 combinaties, elk bestaande uit maximaal zestien programma's en 32 drumsets als oscillatoren voor drum programma's gebruikt. Van echte akoestische instrument om wijnen te levert synths en fantasierijke texturen de M50 het brede scala van grote geluiden die u van een Korg keyboard verwacht.

Voor de allerbelangrijkste pianoklanken, zijn drie-fase snelheid-switched stereo-samples geprogrammeerd in combinatie met voorbeelden van de demper resonantie, produceren de meest naturel geluid ooit gehoord van een synthesizer. Er zijn ook mono piano programma's voor gebruik op het podium, evenals programma's gebruik van het geheugen van de golfvorm van de klassieke Korg SG-1 bemonstering Grand, die nog steeds is toegejuicht door kunstenaars over de hele wereld.

Nieuwe PCM geheugen bevat talrijke vintage elektrische piano en clav geluiden. Het geluid van vintage E-piano beschikt over meerdere snelheid over te schakelen, en effecten aangedreven door Korg's REMS amp modeling technologie om opnieuw de volledige woordenschat van tonen die u wilt. De clavi omvat alle klassieke instellingen ook zo luid en zachte (twee-traps snelheid) voorbeelden voor elke toon, waardoor u een zeer expressieve klinkt dat? s leuk om te spelen. Ook inbegrepen zijn snaren en fluit geluiden van de legendarische band afspelen instrumenten, nog steeds gebruikt in rock, pop en een breed scala aan muzikale stijlen.

Elke meerdelige combinatie levert geavanceerde mengsels en splitst voor live performance, samen met drum grooves en arpeggio-onderdelen die zijn leuk om te jammen samen met en zijn zeker inspireren talloze nieuwe song ideeën.

Er zijn ook 256 programma's en 9 drum's die voldoen aan de correcte kaart van GM niveau 2. Gebruiker-bewerkt gegevens kunnen ook worden opgeslagen in het interne geheugen, met ruimte voor 640 's, 512 combinaties en 48 drumsets.

Drummer opgenomen

De drum track biedt een partner altijd gebruiksklaar te jammen samen met. U kunt eenvoudig kiezen uit meer dan 670 patronen die zijn ingebouwd in de M50 evenals uw eigen gebruiker gedefinieerde patronen. Deze patronen kunnen worden gestart vanuit elke gewenste regio van het keyboard of door het spelen van een notitie die sterker is dan een opgegeven snelheid. Of u bent het vastleggen van uw muzikale ideeën, produceren een lied, of live uitvoeren, de drum track zal helpen u uw groove op.

Toekenning van reeksnummers krachtpatser

Als de kern van uw muziek productiesysteem, de sequencer biedt 16 MIDI-tracks, maximaal 128 nummers, en laat je 210.000 noten opnemen. Met een hoge resolutie van 1/480, kan het vangen elk detail van uw expressieve uitvoeringen. Opnemen in realtime of biljetten ingeven in stap tijd, en u kunt elk spoor afzonderlijk lus, zodat u kunt een drum groove gaan krijgen en dan spelen verschillende delen over die om te maken de perfecte lus. Uw lied opbouwen van secties met de Cue lijst functie te monteren van de onderdelen in de perfecte regeling. De functie RPPR (Realtime patroon afspelen/opname) kunt u zinnen (patronen) aan het keyboard toewijzen en activeren ze in real time door het spelen van een enkele noot van het keyboard. U kunt dit leiden tot verschillende patronen van elke sleutel of uit te voeren op een andere regio van het keyboard terwijl de triggered patronen spelen, geven u zeer geavanceerde mogelijkheden voor uitvoeringen in real time. 671 patronen zijn ingebouwd.

Wanneer u start het afspelen van een programma of een combinatie en wat je graag? re doen, gewoon de Auto liedje Setup-functie gebruiken om de instellingen kopiëren in de sequencer en beginnen met opnemen, direct, produceren de fundamentele tracks die de kern van uw nieuw lied zal worden.

Functies

 • Rijke en levendige geluid met behulp van de dezelfde "EDS" (Enhanced definitie synthese) toongenerator gevonden op de bovenste-einde M3
 • Een enorme 256 MB van PCM gegevens *, biedt 608 programma's en 384 combinaties met Korg's geprezen uiten deskundigheid.
 • De 61-key M50-61 en 73-toets M50-73 een nieuwe semi-weighted naturel Touch keyboard gebruiken, terwijl de 88 M50-88 functies de hoge kwaliteit Real gewogen Hammer actie 3 (RH3) ingedeeld actie keyboard toetsen.
 • De Drum Track geeft u 671 patronen te stimuleren en ondersteunen van uw realtime uitvoeringen en lied productie.
 • De polyfone Arpeggiator levert van eenvoudige zinnen tot complexe ritmische gebaren, en u kunt twee patronen gelijktijdig in combinatie of Sequencer modus gebruiken voor het maken van volledige ensemble back-ups maken.
 • De zeer intuïtieve sequencer biedt 16 MIDI + 1 master tracks met alle hulpmiddelen die nodig zijn om te vangen en vorm gemakkelijk uw muzikale ideeën in gepolijst producties.
 • De grote TouchView graphical user interface maakt het gemakkelijk om te selecteren van geluiden, aanpassen van de parameters en maak je muziek gemakkelijk.
 • Een SD kaartslot biedt eenvoudige en betaalbare beheer van uw geluiden en liedjes.
 • Opgenomen M50 Editor en M50 Plug-In Editor software kunt u de geluiden met behulp van uw computer te bewerken, en kunt u de M50 gebruiken als een plug-in instrument in uw favoriete DAW-software (VST, Audio Units en RTAS worden ondersteund).
 • De M50-61 beschikt over een stijlvol retro lichtgewicht en compact ontwerp, en de M50-88 is het lichtste gewicht 88-toetsen keyboard dat Korg ooit heeft gemaakt.

 • Wanneer berekend als 16-delen lineaire gegevens

Uw bestelling kan worden geleverd met een stekkeradapter
Elektrische artikelen die u bij ons bestelt, kunnen een Britse stekkeraansluiting hebben. Indien nodig dan zal voor deze artikelen geheel kosteloos een geschikte stekkeradapter worden meegestuurd.