Korg Synthesizers

Gear4music.com

Korg synthesizers hebben een reputatie voor vette, unieke geluiden - sinds de onthulling van de MS-10 en MS-20, Korg is één van de dominante namen in elektronische muziek geweest. Van oorsprong als een venture tussen de eigenaar van een nachtclub en een accordeonspeler, werd Korg opgericht in 1962 in Tokio, Japan. Trots op innovatie, heeft Korg altijd het gezicht van muziek willen veranderen dankzij baanbrekende concepten zoals de Wavedrum, Monotron, KAOSS pad en Kaossilator. Bekijk alle informatie

Meest populaire Korg Synths en Modules

Eerste 9 producten weergegeven:

Over Korg Synths en Modules

Korg zijn ook bekend voor hun mix van Pro-kwaliteit geluiden en gemak te gebruiken interfaces. De MicroKorg en MicroKorg XL zijn uitstekende voorbeelden van dit – gebruikt door bands, muzikanten en hobbyisten over de hele wereld, ze geven realistisch vintage tonen in verkleinwoord pakketten.

Een andere populaire productlijn is de Electribe synthesizer / sampler assortiment, een van de toonaangevende sequencer gebaseerd synth en drum machines in de wereld.

Werkstations functie sterk in de Korg assortiment - de werkstations M50 en M3 en de beruchte Radias synthesizer-alle beschikbare op Gear4music.com.com.

Als een leider in elektronische muziekinstrumenten, heeft Korg volledig opnieuw de wereld van interactieve keyboard instrumenten.