Elektron

Gear4music.com

Elektron is opgericht door ware synth-liefhebbers en het bedrijf wordt vandaag de dag nog steeds met dezelfde passie gerund. Hun passie voor creativiteit, esthetiek en het maken van muziek komt bij elk van hun producnten naar voren. Elektron wil het produceren van muziek leuk maken. Bekijk alle informatie

Elektronische synthesizers

Eerste 12 producten weergegeven:

Elektron Accessoires

Eerste 8 producten weergegeven:

Over Elektronische Modules

Elektron hebben indruk gemaakt op muzikanten uit alle genres met hun flexibiliteit en kracht. Bekende gebruikers zijn onder andere:

Autechre
Timbaland
Het mes
Stephen Morris van de Nieuwe Orde

Elektronische instrumenten zijn nuttig als zowel prestatie- als studiotools.

Het Machinedrum is hun vlaggenschip drummachine synthesizer. Niet alleen is het nuttig voor percussie, maar de kracht van het Machiendrum laat ook toe om melodische componenten te creëren.

De Monomachine - een 6-tracks, step-sequencer synthesizer - is de perfecte partner, die een heleboel digitale, virtuele analoge vintage en moderne geluiden geeft access, gekoppeld aan dezelfde krachtige sequencer als de Machinedrum.

De Octatrack-sampler is de perfecte aanvulling op het toch al krachtige bereik, waardoor de audio-output van beide machines eindeloos kan worden ingevoerd en opnieuw kan worden gesampled.