White Horse gitaarversterkers

Gear4music.com

White Horse produceert een breed scala aan boutique, premie-niveau elektrische gitaarversterkers met behulp van hoogwaardige componenten, kwaliteit vakmanschap en de nieuwste gitaarversterker technologie. Bekijk alle informatie

White Horse gitaarversterkers

loading Geen resultaten gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht

Meer informatie over gitaarversterkers

Een gitaarversterker is een apparaat dat verbonden met elektrische, elektro-akoestische of Basgitaar en hun signalen omzet in geluid, die vervolgens wordt geproduceerd door middel van een speaker. Ze zijn essentiële elementen voor elektrische gitaristen en bassisten en een verscheidenheid van verschillende modellen zijn beschikbaar om te voorzien in behoeften van musici.

Er zijn twee belangrijke soorten gitaarversterker: combo versterkers - waarin de amp en speakers in één enkele kabinet- en vrijstaande hoofd versterkers waarvoor speakers afzonderlijk worden aangesloten. Het doel van het amp bepaalt welk type de gitarist moet op zoek te gebruiken, evenals de grootte en de hoeveelheid kracht die nodig is. Studenten op zoek naar een gitaarversterker gewoon zodat ze kunnen leren de gitaar meestal ga voor oefen versterkers, die meestal worden relatief klein en lage-aangedreven en vallen in de categorie van de keuzelijst met invoervak. Degenen die willen spelen live of een bepaalde type geluid maken, echter kan vinden head-units en scheiden kasten beter aansluit bij hun behoeften.