White Horse Gitaarversterkers

Gear4music.com

White Horse produceert een breed scala van boetiek, premium niveau elektrische gitaarversterkers met behulp van hoogwaardige componenten, kwaliteit vakmanschap en de nieuwste gitaarversterker technologie. Bekijk alle informatie

White Horse Gitaarversterkers

loading Geen resultaten gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht

Meer informatie over gitaarversterkers

Een gitaarversterker is een apparaat dat op elektrische, Elektro-akoestische of basgitaren wordt aangesloten en hun signalen omzet in geluid, dat vervolgens via een luidspeaker wordt geproduceerd. Ze zijn essentiële items voor elektrische gitaristen en bassisten en een verscheidenheid van verschillende modellen zijn beschikbaar om te voorzien in de behoeften van muzikanten.

Er zijn twee hoofdtypen gitaarversterkers: comboversterkers - waarin de versterker en de luidsprekers in één enkele kast zijn ondergebracht - en vrijstaande hoofdversterkers waarvoor het nodig is om de luidsprekers afzonderlijk aan te sluiten. Het doel van de versterker bepaalt welk type de gitarist zou moeten gebruiken, evenals de grootte en de hoeveelheid vermogen die nodig is. Studenten op zoek naar een gitaarversterker gewoon zodat ze kunnen leren de gitaar meestal gaan voor praktijk versterkers, die de neiging om relatief klein en low-powered en vallen in de combo-categorie. Wie wil spelen live of een bepaald type geluid wil creëren, kan echter head-units en aparte kasten beter geschikt vinden voor zijn behoeften.