Orange Gitaarversterkers

Gear4music.com

Orange Gitaarversterkers omvatten de geest van de Britse Rock and Roll - ooit geboren in het hart van Londen in de jaren zestig zijn Orange versterkers nu uitgegroeid van de boutique items die ze toen waren, tot de wereldberoemde gitaarversterkers die ze vandaag de dag zijn. Bekijk alle informatie

Meest Populaire Orange Gitaarversterkers

Eerste 21 producten weergegeven:

Over Orange Gitaarversterkers

Bekende gebruikers van Oranje versterkers variëren van Prince tot Slipknot. Orange versterkers worden vaak gekenmerkt door hun moderne, crunchy meer tevens warme geluid en namen vooral in de jaren 90 toe in populariteit toen veel Grunge en Brit-pop bands deze versterkers gingen gebruiken.

Vandaag de dag wordt de populaire 'Rockerverb' serie gezien als hun meest succesvolle model buizenversterkers. De 'Tiny Terror' serie heeft een indrukwekkend vermogen en is extreem draagbaar en de recentelijke 'crush' serie introduceert solid-state technologie in het Orange assortiment.

Als Orange enthousiasteling heeft Gear4music een groot bereik aan Orange versterkers beschikbaar, geschikt voor alle soorten gitaristen.