Fender Gitaarversterkers

Gear4music.com

Fender versterkers leveren keer op keer legendarische geluiden - Fender is misschien wel de meest bekende naam in de wereld van de elektrische gitaar. Bekijk alle informatie

Meest Populaire Fender Gitaarversterkers

Eerste 20 producten weergegeven:

Over Fender gitaarversterkers

Terwijl het was de Stratocaster en Telecaster die Fender in een huishouden naam, Leo Fender begon met het maken van gitaarversterkers voordat hij vervaardigd gitaren. De eerste versterkers werden klassieke buis versterkers, maar door de latere jaren 1960 begon het bedrijf vaste toestand modellen te maken.

Fender gitaarversterkers geweest favorieten van muzikanten over de muzikale spectrum van hun uitvinding in 1945. De zwartface, Zilverface, Brownface en Tweed Fender gitaarversterker bereiken zijn gekomen om te helpen bepalen het geluid van vele genres van muziek, van surf naar shoegaze en land te elektrische blues.

In de jaren ' 60 begunstigde John Lennon de Deluxe Reverb. In de late jaren 80, Kurt Cobain gebruikt een tweeling ' 65 om te registreren 'Bleekmiddel'. Zelfs de meest moderne bands als Bloc Party, No Age en beste kust stemmen Fenderde tijdloos Toon.