Fender Gitaren

Gear4music.com

Fender is synoniem geworden met het woord gitaar. Al meer dan een halve eeuw worden hun elektrische gitaren en basgitaren gebruikt door enkele van de meest gerenommeerde muzikanten ter wereld. Gitaristen als Jimi Hendrix, David Gilmour en Eric Clapton zijn slechts enkele van de honderden artiesten die een gitaar van Fender op het podium dragen en de hele wereld overgaan met gitaren als de Telecaster en de Stratocaster. Bekijk alle informatie

Fender Bestsellers

Eerste 21 producten weergegeven:

Fender informatie

Fender 1946 door Leo Fender in Californië, werd opgericht en is sindsdien gegaan op te raken en transformeren van bijna elk muzikaal genre, van rock'n'roll, country en western, jazz tot blues en veel meer.

Iedereen, van beginners aan's werelds meest populaire en gewaardeerde kunstenaars en artiesten hebben gebruikt en blijven gebruiken fender gitaren en versterkers, Fender maken niet alleen de naam van een gerespecteerde muziek industrie, maar ook een cultureel icoon.

Fender geweest door de jaren heen het instrument van keuze voor veel van de meest getalenteerde en invloedrijke gitaristen aller tijden, inclusiefJimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton en veel veel meer kunstenaars. Op Gear4music.com.com we hebben een grote selectie van Fender elektrische gitaren, basgitaar, akoestische gitaren, versterkers en accessoires bij enkele van de laagste prijzen in Groot-Brittannië .