Fender Gitaren

Gear4music.com

Fender gitaren worden op podia over de hele wereld gebruikt en staan bekend om hun bouwkwaliteit en innovatieve uitstraling. Daarom ziet u Fenders vaak in handen van de grootste en bekendste artiesten. Wij zijn een Fender Showcase Premium Dealer, waardoor u hier een enorm aanbod aan Fender apparatuur vindt. Bovendien komt alles wat u koopt met twee jaar garantie.

Aangezien we een Premium Fender Dealer zijn, heeft u toegang tot een meer compleet assortiment aan producten van Fender. Dit is dus de beste plek om de Fender te vinden waar u naar op zoek was - inclusief het bekende Fender Custom Shop assortiment. Bekijk alle informatie

Fender Bestsellers

Eerste 20 producten weergegeven:

Fender Informatie

Fender werd in 1946 door Leo Fender in Californië opgericht en heeft sindsdien zowat ieder muziekgenre beïnvloedt en getransformeerd, van rock'n'roll tot country en western, jazz tot blues en nog veel meer.

Iedereen, van beginners tot 's werelds meest populaire en geprezen artiesten, gebruiken gitaren en versterkers van Fender, wat Fender niet alleen een bekende naam in de muziekindustrie heeft opgeleverd maar ook de status als cultureel icoon.

Door de jaren heen is Fender altijd al het instrument bij uitstek geweest van de meest getalenteerde en invloedrijke gitaristen allertijden, waaronder Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Marc Knopfler, Eric Clapton en nog vele anderen. Bij Gear4music hebben we een grote selectie elektrische gitaren, basgitaren, akoestische gitaren, versterkers en accessoires beschikbaar tegen de meest voordelige prijzen.