Roland Elektronische Drumstellen

Gear4music.com

Roland Drums vertegenwoordigen het ultieme in elektronische drumstellen en prcussie-technologie. Als wereldleider in het ontwerpen, produceren en distribueren van elektronische drumstellen, ontwerpt Roland al tientallen jaren baanbrekende elektronische percussie-producten.

Door middel van voortdurende innovatie, zijn ze in staat drummers te voorzien van een aantal van de meest realistische en responsieve elektronische drumstellen die er beschikbaar zijn.

Sinds de lancering van Rolands V-Drums in 1997 zijn Roland Drums de maatstaaf geworden op het gebied van elektronische drumstellen, met zowel professionele kits zoals de Roland TD-50K V-Drums als het draagbare Roland TD-4KP drumstel. Bekijk alle informatie

Meest populaire Roland elektronische drumSets

Eerste 15 producten weergegeven:

Roland Drums Informatie

Roland Drums worden alom gerespecteerd als de meest populaire elektronische drumstellen ter wereld en staan bekend om hun innovatieve technologie en dynamische speelervaring. Hun instapmodel, de V-Drums HD-1 is perfect voor in huis, op school of in de studio.

Voor gevorderde drummers worden de Roland TD drumstellen sterk aanbevolen, van de TD-11 tot de TD-30. Wij weten dat onze klanten verschillende eisen stellen, daarrom hebben we een uitgebreid assortiment aan Roland drumstellen beschikbaar tegen scherpe prijzen.