Gibson Elektrische Gitaren

Gear4Music.com

Gibson is inmiddels een gevestigde naam sinds het bedrijf meer dan 100 jaar geleden werd opgericht. Men begon met het maken van mandolines maar zijn inmiddels verantwoordelijk voor het op de markt brengen van enkele van de meest iconische elektrische gitaren zoals de Les Paul, de SG,de Flying V en de Explorer. View All Information

Meest populaire Gibson Gitaren

Eerste 12 producten weergegeven:

Gibson Gitaar Informatie

Gibson Gitaren zijn uitgekozen door enkele van 's werelds meest herkenbare muzikanten, waaronder vele top gitaristen zoals Angus Young, Eddie Van Halen, Slash, Kirk Hammett en Dave Grohl. Variërend van Jazz tot Heavy Metal en alle genres tussenin, heeft het Gibson geluid talloze bands, muziekscènes en tijdperken van muziek gedefinieerd.

De Les Paul, SG, Flying V en Explorer zijn klassiekers van gitaar ontwerp geworden en ze staan allemaal bekend voor hun diepe, warme, volle geluid en niet te evenaren speelbaarheid.

In de afgelopen jaren met de invoering van de Gibson Robot tuning technologie, Chameleon klank en HEX pick-ups hebben aangetoond dat ze niet alleen een bedrijf zijn met een prestigieuze geschiedenis, maar ook dat het bedrijf steeds vooruit kijkt naar de toekomst.