Gear4music elektrische gitaren

Bij Gear4music hebben elektrische gitaren altijd een vooraanstaande plaats ingenomen in het onderzoek, ontwerp en de ontwikkeling van muziekinstrumenten, al sinds de oprichting van het bedrijf in 2003. De elektrische gitaren van Gear4music zijn zo gebouwd dat muzikanten kunnen spelen op gitaren van de beste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijzen. View All Information

Elektrische Gitaar Pakketten van Gear4music

Eerste 62 producten weergegeven:

Betaalbare Elektrische Gitaren

Gibson Les Paul en Fender elektrische gitaren kunnen in de detailhandel verschijnen voor duizenden ponden, maar elektrische gitaren voor beginners zijn beschikbaar voor minder dan 112. Een voorbeeld van een goedkope elektrische gitaar is de LA Elektrische Gitaar + Versterkerpakket, die alle functies bevat die een persoon nodig heeft om meteen met een gitaar te beginnen voor minder dan 101,00. Het omvat een 15 watt gitaarversterker met 6,5" speaker voor te oefenen, een gitaar lead-kabel, een riem, een gewatteerde opberghoes, een set van reserve snaren, een plectrum en een garantie van twee jaar. De elektrische gitaar zelf heeft een nek gemaakt van esdoorn - de meest voorkomende houtsoort gebruikt in de nek van een gitaar - die helpt om de hoge noten te versterken door de hardheid van het hout. De gitaar is geschikt voor het produceren van een breed scala aan geluiden, dat gedeeltelijk te danken is aan haar 3 x enkelspoelelementen met een omgekeerde pick-up in het midden, waarmee u kunt experimenteren met verschillende stijlen van muziek.

Een andere goedkope alternatieve elektrische gitaar is de Electric-GB Gitaar, die ook ontworpen is voor beginners en die minder dan 100 pond kost. De GB heeft ook een esdoorn hals, maar heeft humbucker pick-ups die ontworpen zijn om de warme tinten te creëren die doorgaans geassocieerd worden met vintage elektrische gitaar modellen.