Wireless gitaar systemen

Wireless gitaar systemen toestaan onderweg gitarist vrij op het podium zonder de behoefte aan een kabel, de Toon en de signaal constant te houden binnen het werkgebied. Met behulp van een wireless gitaar eenheid is eigenlijk veiliger dan het gebruik van een directe kabel want er is geen active huidige verbindt u rechtstreeks naar het amp.

View All Information

Wireless VHF gitaar systemen

Eerste 1 producten weergegeven:

Wireless UHF gitaar systemen

Eerste 21 producten weergegeven:

Wireless digitale gitaar systemen

Eerste 17 producten weergegeven:

Over gitaar draadloze systemen

Achterstand kabels kan een overlast bij het uitvoeren - wat liefde gitaristen niets meer dan vrij van kabels en voor deze gitaristen wordt, er zijn draadloze gitaar systemen.

Die bestaat uit een zender en ontvanger, aansluit gitarist draadloze systemen meestal via een kabeltje dat tot een riem pakket zender leidt. De meeste draadloze systemen gebruiken UHF airwave technologie, vandaar waarom er worden vaak aangeduid als 'draadloos systemen'. Digitale draadloze systemen zijn echter steeds meer en vaker als digitale draadloze technologie mainstream wordt.

Met een verscheidenheid van toonaangevende fabrikanten op voorraad, zoals lijn 6, Sennheiser, AKG en Audio Technica, Gear4music.com.com is de perfecte plek om te winkelen voor draadloze gitaar systemen.