Gear4music Cello's

Gear4music.com

Gear4music cello's zijn door de jaren heen ontwikkeld in samenwerking met enkele van de beste cello-producenten ter wereld en bevatten alles wat een beginner nodig heeft om direct aan de slag te kunnen.

Bij Gear4music zijn we trots op ons diverse aanbod aan cello's, die volgens de hoogste normen zijn vervaardigd en met de beste specificaties komen. De cello's van Gear4music zijn verkrijgbaar in 1/4, 1/2, 3/4 en 4/4 formaat en zodoende is er voor iedereen het juiste instrument bechikbaar.

De beste houtsoorten worden voor deze cello's gebruikt wat resulteert in een resonant, rijk en vol geluid. De Gear4music cello's zijn voorzien van een esdoorn brug en hals en bieden materialen van topkwaliteit met een zeer scherp prijskaartje. Deze geweldig klinkende instrumenten worden in een pakket geleverd, inclusief koffer, strijkstok en hars. Bekijk alle informatie

Cello's van Gear4music

Eerste 24 producten weergegeven:

Cello Pakketten van Gear4music

Eerste 24 producten weergegeven:

Informatie over Cello's

Zoals met alle instrumenten uit de familie van strijkinstrumenten is het kiezen van het juiste formaat cello van groot belang. Een cello die te klein of te groot is, zal moeilijker te bespelen zijn. De keuzes worden meestal bepaald op basis van leeftijd, lengte en lichaamslengte.

Cello Handleiding

1/4 Formaat - leeftijd 5 tot 7 - lengte minder dan 120cm, lichaamslengte van ongeveer 50cm tot en met 60cm
1/2 Formaat - leeftijden 7 tot 11 - lengte maximaal 135cm, lichaamslengte van ongeveer 66cm tot en met 70cm
3/4 Formaat - leeftijd 11 tot 15 - lengte maximaal 155cm, lichaamslengte van ongeveer 66cm tot en met 70cm
4/4 Formaat - leeftijd 16+ - lengte meer dan 155cm, lichaamslengte van 75cm of groter